REPARATIE


Heeft u een defect apparaat?

 

Een niet werkend apparaat is altijd vervelend. Wij repareren alle consumenten elektronica (tv, stereo en hifi), huishoudelijke apparaten zoals de wasmachine, wasdroger, vaatwasser, keuken apparatuur (kooktoestel, oven, koelkast, afzuigkap en alle keukenmachines) en klein huishoudelijke apparaten (stofzuiger, strijkijzer, koffie apparaat en meer), kortom eigenlijk alle huishoudelijke apparatuur waar een stekker aan zit. 

Indien u een defect heeft aan een huishoudelijk apparaat, neem dan vrijblijvend contact met ons op per telefoon, of per email, of via het contactformulier op de site of persoonlijk in de winkel. We plannen een afspraak met u om bij u langs te komen voor het beoordelen van het defect en de reparatie van het apparaat. Ook is het mogelijk om uw apparaat af te geven in de winkel.

 

Wat zijn de kosten?

 

Afhankelijk van het product kunnen deze kosten variëren, vraag hiernaar bij het maken van de afspraak en we informeren u hier graag over. Als u besluit een apparaat niet te laten repareren of wanneer het apparaat niet kan worden gerepareerd, zullen er te allen tijde onderzoekkosten van €45,00 in rekening worden gebracht. 

 

Onze werkgebieden zijn de postcodegebieden 2240 t/m 2295 en 2500 t/m 2699.